©2016  Webdesign  Alons-Advies

Volg ons ook via:

Disclaimer

Blog

Peter Santegoeds en Lot Vorstman vormen samen de spil van BODEL. Een van hen is voor u als opdrachtgever altijd het vaste aanspreekpunt. Door hun ervaring zijn ze beiden een bron van inspiratie tijdens veranderprocessen.

Peter komt uit de productiewereld en kent het klappen van de zweep op het gebied van ‘lean’ management als geen ander. Ook het leiderschapsconcept World Class Leadership werd onder zijn supervisie ontwikkeld.

Lot heeft onderwijskundige wortels, is mediator en loodste inmiddels bedrijven van allerlei pluimage door veranderprocessen. Als coach en trainer neemt ze  directie, middenkader en werkvloer probleemloos onder haar vleugels.

Typisch Peter: “Door zijn warme persoonlijkheid wint Peter makkelijk het vertrouwen van een ander. Combineer dat met zijn snelle en accurate inzicht en je hebt een uiterst waardevolle sparringpartner voor je bedrijf.Peter heeft het vermogen om zijn gedrag op zijn gesprekspartner(s) aan te passen, waardoor hij directie tot werkvloer mee kan nemen in zijn gedachtegoed of zelf aan het denken krijgt.  Maar ze ook kan confronteren, als dat nodig blijkt voor het behalen van resultaten. Hij (ver)bindt door zijn integriteit en door de manier waarop hij mensen zichzelf kan laten ontdekken.”

Lot Vorstman, BODEL

  
Typisch Lot:Lot is een levenslustige persoonlijkheid waarmee je gemakkelijk contact maakt. Ze heeft ervaring in een diversiteit aan werkgebieden, op alle niveaus. Haar ontwapenende karakter maakt dat je gemakkelijk ideeën en problemen met haar bespreekt. Daarbij heeft ze niet alleen oog voor de inhoud, maar vooral ook voor haar gesprekspartner. Haar sterke, non-verbale analytisch vermogen maakt dat je haar veel meer vertelt dan wat je zegt. Dit weet ze op een inspirerende wijze onder de aandacht te brengen en dat zorgt regelmatig voor verrassende inzichten. Zelden vertelt Lot wat je moet doen. Ze laat het je zelf vertellen.”

Peter Santegoeds, BODEL

Het kloppend hart

TOP Team Peter Santegoeds en Lot Vorstman de drijvende krachten achter Bodel

Bodel licht graag persoonlijk toe hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP